Δευτέρα 8 Ιούνη 2009 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Από αύριο «ραντεβού» στους τόπους δουλειάς

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν δεκάδες μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά την προσέλευσή της στο 41ο-42ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στου Γκύζη όπου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα. Με συνθήματα όπως «Εννιά δεκαετίες αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία» και «Ισχυρό ΚΚΕ - Αντεπίθεση λαέ», θερμά χειροκροτήματα, εκφράσεις αισιοδοξίας για το εκλογικό αποτέλεσμα και προσφέροντάς της ένα μπουκέτο κόκκινα λουλούδια. Ιδιαίτερα συγκινητική η παρουσία ηλικιωμένων συντρόφων που περίμεναν υπομονετικά για να ανταλλάξουν μια κουβέντα με την Αλ. Παπαρήγα και για να της σφίξουν το χέρι.

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, την οποία συνόδευσε ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τώρα που το όραμα της ΕΕ ξέφτισε και έχει αποδειχτεί ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει ευημερία, κοινωνική πρόνοια, ειρήνη και ασφάλεια στους λαούς, τώρα είναι ευκαιρία να δοκιμάσει ο λαός τη δύναμή του, να στοχεύσει καλά σήμερα, να σημαδεύσει καλά σήμερα, για να μπορεί να ελπίζει στο άμεσο μέλλον. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι και ακριβείς στο ραντεβού μας από αύριο στα εργοστάσια, στους χώρους δουλειάς, στις επιχειρήσεις, στα γραφεία, στο χωράφι, στους δρόμους με τα μικρομάγαζα. Θα είμαστε συνεπείς».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ